Societeit Rijvereniging 'de Vennen'

De Vennen

Proef

Tijdens onze wedstrijd op 19 februari gaan we proefdraaien met een nieuwe manier van uitslag uitreiking aan de deelnemers
Kort na de verreden proeven kunnen de protocollen worden opgehaald bij het secretariaat.
Dat houdt in dat je als deelnemer al snel weet wat voor punten je hebt en je eventueel gewoon naar huis zou kunnen gaan.
Denk je echter dat je in de prijzen bent gevallen (ook op te vragen hoe de stand is in vergelijking met de rest) moet je wel ZELF aanwezig zijn bij de prijsuitreiking.
Slechts in zeer uitzonderlijke gevallen (bijvoorbeeld het starten met meerdere paarden) geeft het recht om je prijs op een later tijdstip te komen halen of uit te reiken aan iemand anders
Ben je zelf niet aanwezig bij de prijsuitreiking vervalt de prijs!

5 februari 2017 regio kampioenschappen pony's

5 februari 2017 regio kampioenschappen pony's

Zondag 5 februari was het dan zover, de regio kampioenschap pony's in Middenmeer, de laatste en de 4de selectie wedstrijd.

 

Senna had op de eerste selectie wedstrijd en tevens haar eerste wedstrijd met haar nieuwe pony Majos Cannon gelijk de eerste prijs binnen met maar liefs 73,24% in Oudkarspel.

 

De tweede selectie was is Lisse een hele mooie sterke proef zetten Senna neer, alleen dacht de jury daar echter anders over, Denise Hulsebos behaalde eerste plaats!

 

De derde selectie vond plaats in Wormerveer daar maakte Senna een paar dure foutjes en werd verslagen door haar andere jonge pony  HMS Mitchell.

 

Zo was het erg spannend tot de laatste dag, Senna moest de laatste wedstrijd winnen om Kampioen te worden!

Door nog meer de puntjes op de i te zetten samen met haar instructrice Astrid langeberg

 

Begon die zondag al minder Senna had uitgerekte enkelbanden opgelopen en zat dik ingetapet zo moest ze de wedstrijden doorkomen voor de zondag!

 

Ze mocht als eerste met HMS Mitchell starten, een keurig proefje in de oh zo spannende baan, alle ponycombinaties hadden er last van, kleurige tulpen en kerstbomen langs de kant en de ijzige stilte,..

 

Met Majos Cannon die op dat moment erg veel zin in had, ging Senna op safe rijden!

 

Toch behaalde ze een mooie eerste plaats en dat werd beloond met de titel Noord-Hollands Kampioen in het Z1

 

Tweede plaats werd behaald door Denise Hulsebos en de derde plaats onze HMS Mitchell.

 

Op 4 Maart mogen Senna en Denise gaan strijden op de Nederlandse Kampioenschappen in Ermelo

De weg naar de Nederlandse indoor kampioenschappen Z1 DE 2017 met Denise en Paint

 

Ik zal mij even kort voorstellen;

Ik ben Denise Hulsebos , 15 jaar, zit in het examenjaar op het Don Bosco College in Volendam en rij op de allerliefste D pony Painted for Gold en train sinds 1,5 jaar bij Herman Wientjes.

Paint is al mijn allerliefste maatje sinds ik 11 jaar ben, hij is dus al 4,5 jaar bij ons thuis.

Wij rijden al een tijd mee bij de pony’s wij zijn in de B begonnen, en heb hem tot nu toe helemaal zelf opgeleid vanaf de M1. Met Paint heb ik super veel plezier en kan mij dan ook geen betere pony tijd wensen,Paint is heel gek in zijn doen en laten, en met een hart van goud! Daarom is hij ook goud van kleur en dat is verwerkt in zijn naam haha. Paint is dol op knuffelen en omdat Paint aan huis staat gaan wij vaak na de training even langs huis om een snoepje bij ‘mama’ te halen.

 

Met Paint heb ik al veel plekken gezien in Nederland waarvan de Nederlandse kampioenschappen in Ermelo toch wel in onze top staat, wij zijn maar liefst 3 keer afgevaardigd naar Ermelo en nou mogen wij voor de 4e keer heen!!

 

Maar naast alle wedstrijden heb ik veel ‘lol met mijn knol’ zoals twee keer per jaar op Ameland want dan gaat hij gewoon gezellig mee op vakantie! Daar crossen wij door het bos en over het strand, natuurlijk mag de zee hieraan niet te ontbreken.

 

De selecties gingen dit jaar anders dan voorheen voor de pony’s , we hebben 3 selectie wedstrijden gereden , in Oudkarspel , Lisse en Wormerveer, en een 4e verplichte selectie wedstrijd in Middenmeer. Wij zijn in Middenmeer reserve kampioen geworden.

 

4 maart gaan wij naar Ermelo voor de Nederlandse kampioenschappen waar wij super veel zin in hebben! Hierna gaan Paint en ik Z2 starten en hopelijk halen wij nog mooie successen voor mijn laatste jaar bij de pony’s!

 

Maar eerst genieten wij van het NK Indoor 4 Maart 2017!

 

Lieve groetjes,

Denise & Paint

Onze vereniging bestaat al 30 jaar  en heeft circa 120 leden.

Elk jaar worden door ons meerdere dressuurwedstrijden voor paarden en pony's georganiseerd op het terrein van de Beemster Ruiters te Middenbeemster.

Onze wedstrijden zijn opengesteld voor alle KNHS geregistreerde combinaties en tellen mee voor de promotie-regeling.
Wij wensen u veel plezier en succes bij onze wedstrijden!

Met vriendelijke groet,

Bestuur de Vennen